maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pikapostaus.
Viime viikko oli Touhottimen kanssa aikalailla toko-voittoista,ollaan edistytty ja parissa pienessä jutussa takapakitettu :D - niihin pureudutaan tällä viikkoa kurssilla ja yhteistreenissä.

Sää muuttui kovin keväiseksi ja tokihan jokavuotiseen tapaan sateli uudestaan kunnon lumet maahan jotka nekin alkaa taas olla mennyttä. Aurinko paistaa ja lämmittää.




Vaikka miten mieli tekisi jo uimaan niin heikoille jäille ei mennä ..

Mieliala on vähän surullinen..meidän plösö-puputti Paavo on Nukkunut pois..heräsin perjantai-aamuna 05 kun Maisa paukutteli tassuillaan ja menin katsomaan mitä ne keittiössä melskaavat niin Maisa juoksi vauhkona ympäriinsä ja Paavo makasi matolla kuolleena. Aikamoinen järkytys löytää lemmikki noin,varsinkin kun vielä illalla oli niin pirteä ja muutoinkin ollut ok kunnossa.

                                              RIP Paavo 

Maisa on ollut alakuloisen oloinen..olen enemmän paaponut ja sylitellyt sitä ja vapaana se saa edelleen olla mutta häkissä se jurottaa enimmänaikaa..Paavo eli sen seurana 3 vuotta joten onhan se kaverin yhtäkkinen poismeno pupullekin rankkaa.. Toivottavasti ajan kanssa Maisakin piristyy..

Huomenna on jännä ilta luvassa,menen Toivon kanssa Kuopion Kuulo ry:n tapaamiseen kertomaan kuulokoira-toiminnasta. Siitä ja tokoiluista ensikerralla lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti