keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Sanotaan ettei koira osaa hävetä eikä tiedä tehneensä väärin?
 Olen edelleenkin asiasta eri mieltä :D. Tekaisin tiikerikakun ja kävin siskon kanssa parvekkeella. Sieltä pois tullessamme Toivo syöksyi keittiöstä suoraan sängyn alle ja tuumasin heti että jaajaa mitähän ruojuuksia kävi tekemässä..
Tällainen ylläri löytyi :D

 Kakusta siis kadonnut aimo osa parempiin suihin :D... no,hyvähän se on että Toivolla on ruokahalu kasvanut,ikävämpi homma se että ko.kakku oli tarkoitus tarjota kavereille kun tuleevat kahveelle.. No tuleehan se syötyä kun en kerro mitä kakulle käynyt :D ( ja toivottavasti vältytään koiran ripaskalta...)
 
Chicon pissihomma lähti hieman paremmin rullaamaan kun aloin pakkoruiskuttaa sille vettä,olen nähnyt sen sillointällöin vesikipolla käyvän mutta varmuutta kun ei ollut siitä juoko se tarpeeksi ja se pissin panttaaminen.. Nyt tulee pissat ( tosin vielä vaan sisälle :( ) n.8 tunnin välein joten toivotaan sen jatkavan samalla linjalla.
 
Ulkona onkin nyt paljon lunta ja Toivo on ihan onnessaan. Chico meinaa upota välillä hankeen raukkapaaka,hankalimmat paikat matkustaa sylissä mutta sitkeästi sekin pinkoo metsässä menemään. Nyt on ihana kun on nollakeli,ei tarvi pukea koiria.
 
 Petteri punakuono...eikun Toivo Valkokuono..



pakoon,musta mörkö tulee!!

 Uppeluksiin,melkein..
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti