tiistai 29. huhtikuuta 2014




Tämä on enemmänkin kuvapostaus. Menneisiin päiviin on kuulunut Toivon kanssa frisbee-ja tokotreenailua,edistymistä tapahtuu molemmissa,varsinaisia takapakkeja ei ole tullut,ainoastaan tokossa lisättiin haasteellisuutta kun liian helpot suoritukset turhauttaa Toivoa.
Kaverikoira-käynneillä ollaan käyty,tänään mennään taas ja arvaanpa että työhuivin esille ottaessa Toivo alkaa taas tyypilliseen tapaansa tohottaa (äänellä) kun huivin näkee. Se lähtee aina riemulla töihin.
Pienen "oksennustaudinkin" Toivo piti. Ei mikään virusperäinen vaan ihan käpy-peräinen :(..se mokoma pääsi taas kaverin kanssa treffatessa muutaman kävyn popsimaan suihinsa ( se siis nielee ne kaikkineen) ja siitä seurasi reilun vrk ykäily. Nyt entistä hanakampi HYI käyttöön,se tepsii kyllä jos tarpeeksi ääntä korotan.



Vielä 1 kuva Tampereen reissusta..aina näin rennosti se kyläpaikassakin ottaa..

Kiekkoillaan..







Hyvin poika jo nappailee kun en liian ylös kiekkoa heitä (silloin se hyppii pyrkimään itse perässä liian ylös,ei malta odottaa että kiekko tippuu alemmaksi..Malttia että oppii,säästytään näin alkuvaiheessa katkenneilta kylkiluilta yms). Välillä koira menee erisuuntaan kun kiekko ja välillä ei jarrut toimi ihan täysillä..




 Chico lenkillä Helmin kanssa

 Hilda-kaunokainen ja Chico lammella







Ihan pian pääseevät koiratkin uimaan,Toivo jo jalkojaan on kastellut..

Chico kävi eilen eläinlääkärissä. Onneksi ihan vain puntarilla ja ruokaa ostamassa,nyt on kuukausi laihdutusta takana ja jippijee Punkeron lähtöpaino 3kg ja nyt vaaka näytti 2.9 kg ! Sadan gramman tiputuskin on hyvä saavutus noin pienelle ja parhain tuloshan saadaan kun laihdutetaan hitaasti mutta varmasti. Ruokakin on maittanut hyvin,kelpuuttaa kuivaraksut jopa palkaksi ja päivän palkat otankin aina aamuruuasta syrjään ( 10-15 nappulaa). Chico syö 3 x päivässä edelleenkin,2 x raksuja ja x märkäruokaa. hampaatkin pysyy paremmin puhtaina kun saa raksut kuivina,joskus sillointällöin lievästi turvotan ne. Ja ruokamäärä on huima..raksuja 20grammaa per x,märkäruokaa n.60gr.
Samalla reissulla otin matkaani Punaturkin kuvakisan 2.palkinnon eli Toivolle nannaa - 2 Hirvee Hirvi-herkkuluuta. Harmi vaan ettei se syö niitä,ainakaan vielä..Eilen leikki ja viskeli luuta ja vähän lipaisi ja taas heitteli mutta järsimään ei vielä ole alkanut. Tähän asti se on saanut raakaa luuta että kai se tajuaa että tuokin on järsittävää..?
No josko se muutaman päivän "muhituksella"alkaa niitä järsimään ja jos ei niin lahjoitan luut jollekin koirakaverille.

Huomenna koittaa kauan odotettu ihana päivä..Lähdemme talvitauon jälkeen mökille vapunviettoon (ts.eihän me vappua "vietetä" kun se on päivä siinä missä muutkin). Sääennusteet lupaa kylmää ja märkää mutta se ei haittaa,koirat sitä tuskin huomaakaan kun saavat muutaman päivän olla ihan vapaana ulkonakin,ei muita ihmisiä eikä koiria lähimailla ja iso piha missä hepuloida ja juosta kirmailla ja nauttia olosta. Toko-ja frisbeekamoja otan mukaan jos jonkun verran saisi sielläkin harjoiteltua ja pakkasessakin saattaa olla vielä verta jäljellä joten jälkeekin voisi käydä tekemässä. Tasapuolisesti aivo-ja nenäjumppaa.

Kesää kohti lujaa mennään - uusia tavoitteita ja haasteita ;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti